Tuesday, April 12, 2016

Dalam hati..

  
     Thank ma..still mcm dlu x terlalu cepat buat kesimpulan..walaupun sekarang orang tunding jari macam aku orang yang paling jahat dalam dunia ni..Thank pa masih backup aku..u say aku kenal anak aku kalau tak salah memang melawan..hakikat tak melawan cuma betulkan apa yang sepatutnya..really love both of u thank sentiasa ada disisi saat tiada siapa2 yang faham..

    
    Thank so much my bff tolong aku walapun disalahertikan sampai timbul isu..agak2 nya sempat kah mo balas budi..aku tak tau mo cakap apa big thank too u n yr family n im so sorry andai ko terbabit sekali..

   Terima kasih kepada anak buah aku yang berusaha happy kn ucu nya sampai ketawa sakit perut..yg bagi sokongan,pinjam bahu,pelukkan dan air mata..sekarang ucu tahu kamu da besar2 tahu mana yg baik dan buruk..ucu bangga ada anak buah macam kamu semua..

  Untuk yang mendengar dari 1 pihak saja..aku tak mahu cakap banyak kalau bagi kamu aku jahat ok aku jahat..tapi aku masih waras cuma bila kesabaran da sampai limit aku memang nekad..aku manusia kot ada hati dan perasaan..cuma aku dapat kata apa yang kamu tahu apa yang ku hadapi,apa yang berlaku..and kepada yg berkenaan teruskan la mencanang2 kejahatan n keburukkan ku..

  Untuk diri sendiri berusaha untuk senyum walaupun di label jahat..kuatkan hati,tabah,sabar..senyuman membawa luka dihati..sakitnya akan di ingat..yang still ada di sisi ku aku sentiasa ingat dan hargai kamu ada waktu aku susah dan senang..pDiam dan menyepi untuk seketika..kamu tahu mana mau cari aku..
Jangan cakap jak tapi habuk yg ada..  

2 comments:

  1. Tq kak..yg faham..faham la..yg setakat jadi batu api tu mls tia aku mikir

    ReplyDelete